Welkom op de website van Bierenskoeriers VOF

"Ons Motto" U belt, wij vervoeren!  24/7  📞   +31 (0)644299830

Transporten

 

 

Spoedkoerier / transport: Flexibiliteit en snelheid, dat is waar het bij ons om gaat.


Regionaal - Nationaal - Internationaal: van envelop colli's tot meerder pallets, Personen auto, Bestelauto, Bestelbus, Bakwagen, Vrachtwagen met laadklep.


Bereikbaar 24/7: Rechtstreeks naar bestemming.  Door indien nodig ook in de nachturen door te rijden kunnen wij bij langere afstanden snel op plaats van bestemming zijn. 

 

 

On board koerier: Binnen enkele uren in het vliegtuig.  Supersnel een pakket vertrouwelijk waar dan ook internationaal laten bezorgen?  Wij regelen alles voor onze klant, die draagt het over aan ons en wij regelen dat het op plaats van bestemming komt.


Geen Spoed:

De zending is voor de klant of leverancier niet altijd de grootst spoed. Is dat het geval dan kunnen wij uw goederen combineren met een ander transport, hierdoor zullen uw transport kosten ook een stuk lager uit vallen.

Hoe gaat dit te werk?  Wij delen de kosten over meerdere transporten(klanten) die we combineren in 1 van onze wagens. Hierbij kan vooraf met u worden besproken binnen welke termijn uw goederen bij uw klant dienen te zijn.


Contact:  info@bierenskoeriers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn